Ruokailu

Ravintola ja baari

Vanhassa päärakennuksessa toimii ravintola Megri keittiöineen, kodikas salakapakka ja vierailijoiden vastaanotto. Koko tila on remontoitu, uudelleen suunniteltu ja upeasti sisustettu arkkitehtien Nina Kosola ja Arto Liimatta toimesta. Viihtyisänä aamiaishuoneena toimii ravintola Koivula aivan Mekrijärven rannassa.

Ruokala

Megrin Matkailussa pyrimme käyttämään mahdollisimman paljon paikallisia raaka-aineita. Lähimetsistä poimittuja marjoja ja sieniä, paikallista mehua paikallisilta marjanviljelijöiltä. Annokset valmistetaan alusta loppuun omassa keittiössämme kotimaisista raaka-aineista. Karjalanpiirakat Ilomantsissa leivottuja, leivät Mustikkamäen leipomosta.

Menut

Megrin Karjalainen pitopöytä -menu

Karjalanpiirakat munavoilla
Tuore-, punajuuri- ja sienisalaatti
Puolukkasurvos

Graavi- ja savulohi

Lanttu- ja porkkanalaatikko
tai haudutetut juurekset
Perunat
Karjalanpaisti

Kotikalja, mehu ja vesi

Täytekakku

kahvi / tee

Megrin Possu -menu

Karjalanpiirakat munavoilla

Graavikala
Tuoresalaatti ja talon salaattikastike
Punajuuri-omenasalaatti raejuustolla
Puolukkarelissi

Kukkakaaligratiini
Perunat
Porsaanfilee
Metsäsienikastike

Kotikalja, mehu ja vesi
Mustikkakukko jäätelöllä

kahvi / tee

Megrin Järvikala -menu

Paahdettu talonleipä
Nokkoskeitto

Järvikala- tai lohirullat tuorejuustolla
Villiyrttisalaatti, talon salaattikastike
Metsäsienisalaatti
Puolukka-kurpitsarelissi

Luomuhunajajuurekset
Perunamuusi
Maustettu kermaviilikastike
Paistettu järvikala tai lohi

Kotikalja, raparperimehu ja vesi

Karpalojuustokakku

Kahvi / tee

Megrin Lammas -menu

Karjalanpiirakat munavoilla

Tuoresalaatti, feta, oliivit
Kaali-puolukkasalaatti
Hedelmäinen kana-pastasalaatti
Kurkku-melonisalaatti

Savumuikut
Kalapatee

Juuresmuusi
Punajuuri-aurapaistos
Karitsanpaisti

Kotikalja, mehu ja vesi

Marjasalaatti, kinuskikastike

Kahvi / tee